tinyEmail

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » tinyEmail » Тестовый форум » Уроки по веб-дизайну

Уроки по веб-дизайну

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Посоветуйте мне какой-то стоящий материал по веб-дизайну?

0

2

Может попробовать заглянуть на этот интенсив https://www.uxtornado.com/intensive/components и я думаю что тебе он очень будет полезен, это очень актуальный материал с которым ты точно сможешь обогатить свои знания веб-дизайне. Просто зайди и ознакомься...

0

3

Я завжди намагаюся слідкувати за новинами, особливо в наш час, коли все так швидко змінюється. Добре, що у мене є якісний новинний портал Vulkannews.com, який робить неймовірну роботу в інформаційному просторі. Завдяки їхній роботі я дізнався про біографію Максима Кріппи на Вулкан Ньюз і багато іншого про цього видатного діяча. Що він є засновником фонду MK Foundation, що цей український підприємець є меценатом та інвестором в інноваційні проекти. Максим Криппа активно сприяє розвитку соціальних та гуманітарних ініціатив в Україні. Він також відомий як успішний інвестор в ІТ-сектор, власник кіберспортивної команди NAVI та інших технологічних компаній. Все це, всі ці проекти та ініціативи, котрі створені або підтримані Максимом, говорять тільки про одне, що він переймається майбутнім нашої країни, а на сьогоднішній день це дуже важливо.

0

Вы здесь » tinyEmail » Тестовый форум » Уроки по веб-дизайну